Vybrané čtvrtky mezi 17 - 22 hodinou, max. 80 porcí.
Gastro club Mušlárna Vám nabízí monotematický gastro zážitek – tříchodové menu – v artových prostorách Nezvalovy Archy. Čerstvé slávky od vybraných dodavatelů pro Vás připraví šéfkuchař Roman Loubal.
Předkrm
Vitello Tonnato
-telecí kýta, tuňák, kapary
Hlavní chod
Mušle slávky na víně
-česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
Mušle slávky na žlutém curry
- česnek, chilli, ančovička, curry, kokosové mléko, koriandr, bylinková bageta
Desert
Pečená jablka se skořicí a granolou
-jablka, čokoláda, ořechová granola, lime
Menu jsme pro Vás připravili za zvýhodněnou startovací cenu ve výši 800 Kč za osobu, v ceně je předkrm, hlavní chod a desert, cena nezahrnuje nápoje a alkohol. Rezervujte si místa na odpolední / večerní gastro setkání. Rezervaci vytvoříte níže na stránce
O Romanovi, šéfkuchaři Gastro clubu Mušlána

Roman se narodil v Olomouci v roce 1985. Vystudoval obor kuchař na SOU a SOŠ Edmunda Husserla v Prostějově. Krátce po maturitě pracoval několik let v restauraci Borgo Agnese v Brně, mimo jiné i jako šéfkuchař.Po návratu zpět do rodné Olomouce vedl jako šéfkuchař restauraci Atmosphere v galerii Šantovka. Po čase se přesunul do restaurace Entréé, kde působil s Přemkem Forejtem.
Jednou z jeho stáží byla například Restaurace De Librije v Holandsku (pod vedením Jonnie Boer), která se pyšní 3mi michelinskými hvězdami a spadá do top 50 nejlepších restaurací na světě.Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „ Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“.
Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše.