Vybrané pátky mezi 17 - 22 hodinou, max. 80 porcí.
Gastro club Mušlárna Vám nabízí monotematický gastro zážitek – tříchodové menu – v artových prostorách Nezvalovy Archy. Čerstvé slávky od vybraných dodavatelů pro Vás připraví šéfkuchař Roman Loubal.
Menu od 27. 9. 2024
Předkrm
HOVĚZÍ TATARÁK S ČERVENOU ŘEPOU
- hovězí svíčková, červena řepa, parmezán, zakysaná smetana, toast
Hlavní chod
SLÁVKY NA VÍNĚ
- česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
SLÁVKY S ČERVENOU CIBULÍ A KOPREM
- česnek, chilli, ančovička, červena cibule, citrusy, smetana, kopr
Desert
TARTALETKA S HRUŠKAMI
- tartaletka,hrušky, citrusový karamel, zmrzlina, máta
Menu jsme pro Vás připravili za 1090 Kč za osobu, v ceně je předkrm, hlavní chod a desert, cena nezahrnuje nápoje a alkohol. Rezervujte si místa na odpolední / večerní gastro setkání. Rezervaci vytvoříte níže na stránce, můžete také zakoupit voucher zde a udělat tak radost svým blízkým.
Firemní gastro zážitek
Budeme potěšeni, pokud přijmete naše pozvání a využijete prostor Mušlárny pro firemní gastro večer. Připravíme Vám ochutnávku mušlí podle Vašich představ a termínu. V těchto případech se nás obraťte přímo na tel. 736 532 211, připravíme Vám gastro zážitek na míru.
O Romanovi, šéfkuchaři Gastro clubu Mušlárna
Roman se narodil v Olomouci v roce 1985. Vystudoval obor kuchař na SOU a SOŠ Edmunda Husserla v Prostějově. Krátce po maturitě pracoval několik let v restauraci Borgo Agnese v Brně, mimo jiné i jako šéfkuchař.Po návratu zpět do rodné Olomouce vedl jako šéfkuchař restauraci Atmosphere v galerii Šantovka. Po čase se přesunul do restaurace Entréé, kde působil s Přemkem Forejtem.
Jednou z jeho stáží byla například Restaurace De Librije v Holandsku (pod vedením Jonnie Boer), která se pyšní 3mi michelinskými hvězdami a spadá do top 50 nejlepších restaurací na světě.Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „ Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“.
Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše.